Video Viral Rompakan Adalah Palsu

Viral video terbaru yang memaparkan kejadian rompakan dan samun di sebuah kedai serbaneka di Luar Negara. Di dalam video berdurasi 44 saat itu,  memaparkan dua orang lelaki sedang menyamun barang-barang di dalam kedai dan kemudiannya muncul pula seorang lelaki berlainan pada masa yang sama dengan tujuan untuk melalukan rompakan juga.

Lelaki bersenjatakan senapang patah meluru masuk dan kemudiannya mengacukan kepada penjaga kedai. Tanpa semena-mena dua orang lelaki tersebut melalukan aksi di luar dugaan ;

Di reddit, kejadikan ini ditampilkan dibawah judul  “The craziest robbery of all time”. Tidak sampai satu hari, laman web tersebut telah mengumpulkan hasil tontonan bagi video tersebut sehingga 100,000 views. Meskipun Video tersebut Vmendapat hits yang tinggi di channel-channel Vlog dan perkongsian video, ia bukanlah sebuah video yang nyata.

Namun begitu, kemahiran menyusun dan mencipta koreografi video tersebut telah mampu untuk mengangkat video tersebut menjadi viral di dalam masa yang singkat. Thumbs UP kepada yang terlibat !!


Hubungi Kami
Sebarang Cadangan, Komen, ataupun Aduan berkaitan isi kandungan artikel ini boleh diemailkan terus ke admin@viral.my . Kami akan meneliti setiap satu daripadanya dan akan membalas Email anda secepat yang mungkin. Terima Kasih.Recommended For You

About the Author: viralmalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!